Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Luonnon korukivet, Äiti maan lahja ihmiskunnalle ....Tuotteet kotisi harmonisoimiseen, itsesi ja läheistesi hoitamiseen....

    Moikka siskot ja veljet !

        Tänä poikkeuksellisena aikana, toimitetaan pyramidit ilmaiseksi postin tai Mh kautta.                                  Kun ostat 2 kpl 70 mm pyramidia, saat ne yhteishintaan 50 € (säästö 8€)

   Uusia pyramideja on saapunut, käy kurkkaamassa valikoima, ja kysele lisää ! 

     

Kaikki on energiaa. Niin meitä ympäröivä maailma kuin myös me itse – ihmiset – olemme yhden ja saman energian erilaisia muotoja. Samoin on energiaa meidän ajatuksemme ja tunteemme. Kehon olotila vaikuttaa ajatuksiin, joita ajattelemme, tunteisiin, joita tunnemme. Kun esimerkiksi päätämme särkee, voimme tuntea itsemme sairaana.
Ihmisen sielussa ja kehossa voi energioiden luonnollisessa virtauksessa muodostua tukkeumia eli energiaseisokkeja. Meistä jokainen on välillä tuntenut, kuinka ajatukset ns. kiilautuvat kiinni, emmekä pysty löytämään meille parasta ratkaisua. Esteet vaikuttavat kuitenkin jokapäiväiseen käyttäytymiseemme, ajatteluumme, tunteiden kokemiseen sekä kehon hyvinvointiin.
Kun energia alkaa virtaamaan vapaammin, ihminen on iloinen ja onnellinen. Ihminen tuntee suurempaa rauhaa ja tasapainoa, hänen suhteensa ympäristöön ja toisiin ihmisiin paranee. Hän pystyy paremmin hyödyntämään omia taitojaan ja tietojaan. Hän voi kokea muutoksia myös omassa ruumiissaan – esimerkiksi pitkään vaivanneet säryt tai muut oireet voivat kadota. Tämä ei tarkoita sitä, että jättäisimme käymättä lääkärissä , tai että lopettaisimme meille määrättyjen lääkkeiden/hoitojen ottamista.
Minä toimin käsieni kautta Universaalisen Enkeli energian kanavana. Jokainen hoitotilanne on omintakeinen, ja välittämäni parantava energia hoitaa juuri niitä vaivoja, joka kulloinkin on korkeimman itsemme parhaaksi.
Teen hoitoja Oulussa ja Salossa, lisäksi teen etähoitoja. Sama parantava energia kulkee luoksesi, olit sitten metrin tai 1000 km päässä. Kysy aikoja , jätä viesti, ollan yhteydessä !
Enkeliterkuin Nina

Parantaja vastaanotto aikatauluja 2019 / 2020 


- Kysy vastaanotto aikoja viestillä P: 046 5943127  Myös kaukohoitoja !


 - 11.1.2020  Sotkamo, Hyvinvointipalvelu Euforia.

Kysy vapaita aikoja klo 15-18 P: 046 5943127

 

 Orgon energia, Orgoniitti, Orgoniittipyramidi, orgoniitti pyramidi, orgoniitti  energia, orgoniitti tuotteet, minäolenmessut, rajatieto, hengen ja tiedon messut, Reiki, energia hoito, energiakivet, enkelihoito, kivet, kivien energia, kivienergia, pyramidit, pyramidi, enkeli, korukivet, vuorikristalli, ruusukvartsi, ametisti, musta turmaliini, lapialazuli, savukvartsi, rodoniitti, aventuriini, vihreä aventuriini, keltainen aventuriini, sateenkaarikuukivi, malakiitti, om mani, buddha, rannekoru, rannekorut, kaulakorut, enlekisiipi suojelus koru, parantavat kivet, parantavat esineet , hoitavat kivet, energia sauva , Intia , Tiibet , Tiibetiläiset tuotteet, korut, kristallit, chakra kivet , 7 chakraa , parantaja, parannus, enkeliparannus, enkelihoito, etähoito, Valo, Ilo , Rakkaus, silver violet flame, Saint-Germain, Violetti liekki, Enkelit, Enkeli, Suojelusenkeli, Arkkienkeli , energiaparannus. Shungiitti, shungiitti terveyskivi, shungiitti rannekoru, shungiitti kaulakoru, Kivihelmet, kivikorut, kivihelminauhat.