UA-214201288-1
Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Luonnon korukivet, Äiti maan lahja ihmiskunnalle ....Tuotteet kotisi harmonisoimiseen, itsesi ja läheistesi hoitamiseen....

     Energiakivet 75mm pyramidien bioenergiakentän/ terveyskentän säde on 10m, eli suojakentän halkaisija 20m !          Käyttämällä pyramidia meditoinnissa, tai rakentamalla mandalan pyramidin ympärille, kasvatat kenttää       entisestään , Jättipyramidien säde 20m / kenttä 40 m. 

            Orgoniitti pyramidi perheeseen saapui uusia korukivilajeja, ilahduta läheistäsi henkisellä lahjalla ! 

         Toivotamme kaikille Valoa, Iloa ja Tähtipölyä  ! Nämä hämmästyttävät metafyysiset työkalut  voivat auttaa parantamaan                 elämääsi fyysisesti, emotionaalisesti ja hengellisesti 

                               TILAUKSIA voi jättää textiviestillä tai wattsupilla P: 046 5943127

                                      sähköpostilla: violethealer66@gmail.com 

                  HUOMIO !  Voit sopia käynnin paikan päällä , olethan etukäteen yhteydessä viestitse ajan sopimiseksi .

 Minun polkuni Parantajuuteen ja Valotyöhön......

Herkkyys......Minulla on ollut lapsesta asti voimakas, lähes pitelemätön halu auttaa , lohduttaa ja tukea , silläkin uhalla, että kärsin itse ... mutta erityisherkkänä tunsin ihmisten ja eläinten tuskan ja  koin suurta vastuuta tuoda Valoa ja Iloa sitä tarvitseville.

Minun maailmani....niin , minun maailmassani Keijut ,Luonnonhenget ja Enkelit ovat todellisia, ovat aina olleet. Myös Noidat, tarkoitan valkoisia noitia  ; )  Kesti aikansa, että ymmärsin, etteivät kaikki näe, koe ja tunne asioita samalla tavalla, joten suljin itseni ulkomaailmalta, ja omalta perheeltänikin, jotten olisi niin erilainen. Kuitenkin lähdin etsimään tietoa ja vastauksia, minun tielleni johdatettiin opastajia , jotka kertoivat minun olevan Parantaja....kanava parantavalle Enkelienergialle .  

Olin lapsesta aikuisuuteen, hyvin aktiivisesti mukana Nuorisoseura ja Partiotoiminnassa. Kansantansseja ja myöhemmin Itämainen tanssi vei mennessään. Tanssi oli ja on äärimmäisen upea keino ilmaista herkkää sielua, ja opetinkin useita vuosia ryhmiä ympäri Suomea, suuremmoista aikaa....

Siispä olen ollut erilainen, näen maailman omalla laillani ja nämä maalliset tavat ovat menneet usein yli ymmärrykseni,  .... Enkelit ja Valoperheeni kertoivat, että minulla on kaikki tieto ja taito valmiina, se on vain otettava rohkeasti käyttöön. Epäröin, koska huomasin asettavani paineita itselleni, mutta Enkelit ja Kosminen perheeni rohkaisivat minua luottamaan heidän tukeensa. Luonto....metsä, sen henget ja eläimet ovat olleet tärkeä kanava itse prosessissa. Enkelit ja Universumi sulki minut syleilyynsä, joka kerta kun tarvitsin lohdutusta tai vahvistusta, että olen oikealla tiellä...

Elämä oli kuoppaista joskus ja terveyttä koeteltiin rajusti, joten matkan varrella mietin usein, miksi juuri minun pitää käydä ne koettelemukset  läpi, kerta toisensa jälkeen. Joka kerta minut nostettiin ylös, ja kokosin elämäni palaset, ne pienet sirpaleet... mutta ..Ymmärsin kokemusten valmistavan minua siihen Valotyöhön, jonka takia täällä olen....Valoperhe ohjastaa juuri oikean kaltaista Rakkaudellista energiaa kuhunkin tilanteeseen. Enkeleiltä tuleva valo parantaa meitä aivan solutasolta alkaen ja saa meidät voimaan paremmin.

Minä toimin käsieni kautta parantavana kanavana Universaalisten Valonauttajien energialle, se on minun tehtäväni , Kosmiset yhteydet ja Enkelikunnat .Hoitotilanteessa välittyy energia kunkin korkeimmaksi parhaaksi ,  kehon, mielen ja sielun puhdistamiseksi, Kokonaisvaltainen puhdistava hoito sopii ihan kaikille, joiden oman elämän energiat ei ole ihan tasapainossa.... Tai kaipaat lohdutusta, selkeyttä, rauhaa....

Sillä Rakkaus on maailman vahvin Voima .....

ENKELITERAPIA 

Jokainen ansaitsee Rakkautta, Iloa ja Runsautta elämäänsä, mutta tämä hektinen elämä saattaa imaista meistä energian ja kadotamme itsemme.  

Oletko menettänyt kykysi rakastaa itseäsi ja siinä samalla myös muita? Onko vaikea keskittyä mihinkään? Onko tunne että mikään ei kohdallasi onnistu? Onko stressiä, uupumusta, masennusta, pelkoa, traumaattisia kokemuksia tai fyysisiä sairauksia tai kipuja joihin ei ole löydetty tietoa, mikä sen aiheuttaa? Jos vastasit yhteenkään kohtaan kyllä, Tervetuloa sydämellisesti.

Ennen hoitoa, keskustelemme hetken... itse hoitotapahtumassa  maataan mukavalla hoitopöydällä, päällä rennot vaatteet. Hoito on lempeä ja Rakastava, puhdistetaan energiakenttiä, kehoa ja mieltä negatiivisista energioista. Taustalla soi rentouttava maadoittava musiikki. 

Hoitotilanteen jälkeen keskustelemme hetken. Tarkoituksena on löytää keinoja, joilla voit ylläpitää itse hoidon vaikutusta, ja saada tasapainoa ja harmoniaa elämääsi.

HOIDOT : 

- Vastaanotto 60 minuuttia Hinta: 60.00 €

- Etähoito 60 minuuttia Hinta: 60.00 €

- Vastaanotto 30 minuuttia Hinta: 40.00 €

- Etähoito 30 minuuttia Hinta : 40.00 €

Aikojen tiedustelu tekstiviestillä, koska en vastaa puhelimeen kesken hoitojen .

Etähoidot voivat olla myös puhelinkeskusteluja.

P: 046 5943127  Enkeliterkuin Nina

 

Minun vastaanottoni on Oulussa ja Salossa, Hiushoitola Tyylitiimin tiloissa.

Minut voi myös kutsua pitämään Enkeli-Parannus iltaa. Ota Yhteyttä sähköpostitse : violethealer66@gmail.com tai viestittele numeroon: 046 5943127  

Sydämellisesti Tervetuloa ! Enkelein Nina

 Orgon energia, emf säteily, 5 g verkko, Orgoniitti, Orgoniittipyramidi, orgoniitti pyramidi, orgoniitti  energia, orgoniitti tuotteet, minäolenmessut, rajatieto, hengen ja tiedon messut, Reiki, energia hoito, energiakivet, enkelihoito, kivet, kivien energia, kivienergia, pyramidit, pyramidi, enkeli, korukivet, vuorikristalli, ruusukvartsi, ametisti, musta turmaliini, lapialazuli, savukvartsi, rodoniitti, aventuriini, vihreä aventuriini, keltainen aventuriini, sateenkaarikuukivi, malakiitti, om mani, buddha, rannekoru, rannekorut, kaulakorut, enlekisiipi suojelus koru, parantavat kivet, parantavat esineet , hoitavat kivet, energia sauva , Intia , Tiibet , Tiibetiläiset tuotteet, korut, kristallit, chakra kivet , 7 chakraa , parantaja, parannus, enkeliparannus, enkelihoito, etähoito, Valo, Ilo , Rakkaus, silver violet flame, Saint-Germain, Violetti liekki, Enkelit, Enkeli, Suojelusenkeli, Arkkienkeli , energiaparannus. Shungiitti, shungiitti terveyskivi, shungiitti rannekoru, shungiitti kaulakoru, Kivihelmet, kivikorut, kivihelminauhat.