Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Luonnon korukivet, Äiti maan lahja ihmiskunnalle ....Tuotteet kotisi harmonisoimiseen, itsesi ja läheistesi hoitamiseen....

     Ihanat ! La 29.2 klo 10-17 Ilon Valkeat messut Oulun Hiukkavaara talolla nähdään.

         Messutarjouksia ja kysytty uutuus Shungiitti rannekorut ovat vihdoin täällä.

     

Orgonpyramideja voi käyttää ympäristön tai kodin ja minkä tahansa paikan tai ihmisen energiakentän ja luonnon yleisen energiaverkoston parantamiseen. 

Lue lisää orgon energiasta alempana

Huomio! Postilakon aikana lähetämme tuotteet Matkahuollon kautta, lähetyskulut pysyvät ennallaan.

Tuote P1. Punainen Karnelia , elämänkukka orgone Pyramidi

Koko 70-75 mm 

Hinta: 29.00 € + postikulut 5,90 €

 Karneoli on päättäväisyyden ja itsevarmuuden kivi. Sen värähtely auttaa tavoittelemaan päämääräämme ja vahvistamaan itsetuntoamme. Karneolia voisi kutsua “päämäärän kiveksi”. Se lisää elinvoimaa ja rohkeutta. Karneoli on apu myös analyyttisten kykyjen kehittämiseen.

Punaiset karneolit toimivat mielen ja sisäisen voiman herättäjinä. Korallinväriset karneolit taas edesauttavat lasten ja vanhempien välisiä lämpimiä suhteita, sekä auttavat toipumaan hyväksikäytöstä.Karneoleilla voidaan hoitaa seksuaalista haluttomuutta ja hedelmättömyyttä, sekä reumatismin oireita.

Karneoli on kalsedonin muunnos, joka kuuluu kvartsiryhmään. Väritykseltään karneolit ovat punaisia, ruskeita, vaaleanpunertavia tai oransseja.Karneoli on Oinaan ja Ravun onnenkivi. Sakraalichakra. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ametisti pyramidi 70-75 mm ja ametisti rannekoruAmetisti pyramidi 70-75 mm ja ametisti rannekoru

Tuote P2. Ametisti  orgone pyramidi

Koko 70-75 mm

Hinta : 29.00 € + postitus 5.90 €

AMETISTI – suojaa ja vahvistaa energiakehoa

Ametisti on suojeleva ja rauhoittava kivi. Se poistaa kipuja ja rauhoittaa kehoa. Ametisti vahvistaa henkisyyttä, auttaa ottamaan yhteyttä henkimaailmaan ja puhdistaa tilan seremonioita ja meditaatiota varten. Ametisti on erinomainen meditaatiokivi, se auttaa keskittämään ja laajentamaan meditaatiota. Se edistää luovaa ajattelua. Ametisti on luopumisen kivi. Se auttaa ymmärtämään fyysisen kuolemanrajan olemattomuutta henkimaailmaan siirtyville vanhuksille tai vaikeasti sairaille ja heidän omaisilleen. Ametisti helpottaa irtautumaan alkoholismista ja sen kaltaisista riippuvuuksista. Se helpottaa nukahtamisessa ja suojelee painajaisilta. Se auttaa myös suruun ja koti-ikävään. Ametisti voimistaa muiden kivien energioita ja auttaa vähentämään sähkömagneettisen säteilyn vaikutuksia.

Chakra: Kolmas silmä, kruunuchakra

 kivi, joka rauhoittaa ja puhdistaa. Lievittää hermostuneisuutta, jännitystä. Vahvistaa henkisyyttä. Tyynnyttää vihan tunteita, lievittää väkivaltaisia taipumuksia ja hillitsee liiallisia intohimoja. Auttaa näkemään laajempia kokonaisuuksia ja tekemään oikeudenmukaisia päätöksiä. Auttaa elämän jokapäiväisissä ponnis­teluissa ja poistaa ahdistusta. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tuote P3 . Musta Turmaliini Pyramidi

Koko 70-75 mm

Hinta: 29.00 €  + postitus

MUSTA TURMALIINI  – auttaa ankkuroimaan henkiset lait maan päälle ja muuttaa rajoittuneet inhimilliset käsitykset laajemmaksi tietoisuudeksi. Rohkaisee virittäytymään korkeimpiin voimiin ja kanavoimaan valoa omaan elämään ja koko maailmalle. Laittaa negatiiviset energiat vaihtamaan suuntaa, mutta ei ime niitä itseensä. Suojaa vihalta, mustasukkaisuudelta ja peloilta. Vahvistaa turvallisuudentunnetta.

Musta turmaliini/schörl on tunnettu kautta aikojen shamaanien, parantajien ja maagikoiden kivenä. Se suojaa loitsuja ja kielteistä energiaa vastaan, auttaa ymmärtämään itseään sekä muita, kasvattaa menestystä ja rakkautta sekä puhdistaa auraa. Luonnollinen turmaliini on mainio kiviterapia työkalu.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tuote P4. Ruusukvartsi pyramidi

Koko 70-75 mm

Hinta: 29.00 € + postitus

RUUSUKVARTSI – sopii erityisesti lapsille ja vanhuksille

Universaalichakran kivi. Tunnetaan ”rakkauden kivenä”. Se lisää rakkautta kaikilla tasoilla tukien parisuhdetta, romantiikkaa, naisellista energiaa ja feminiinisiä ominaisuuksia sekä vapauttaen seksuaalisuutta. Lievittää järkytystä, hoitaa tunne-elämän haavoja, rohkaisee antamaan anteeksi ja toipumaan lapsuudenajan huonoista muistoista. Puhdistaa vihasta, pelosta, syyllisyydestä, surusta, riittämättömyyden tunteesta ja kaunasta. Tukee luopumista elämän eri tilanteissa.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vihreä aventuriini pyramidi 70-75 mmVihreä aventuriini pyramidi 70-75 mm

Tuote P5  Vihreä aventuriini Pyramidi , elämänkukka symboli

Koko 70-75 mm

Hinta: 29.00 € + postitus  5.90 €

Vihreä aventuriini: on fyysisen kehon parantaja, kuten useimmat vihreät kivet. Se tasapainoittaa sisäelinten toimintaa ja kohottaa solujen värähtelytasoa. Vaaleanvihreä aventuriini lievittää tulehduksia, kuumetta ja allergisia tiloja. Se vahvistaa kehon ja etenkin pernan terveiden solujen toimintaa. Kivellä on puhdistava vaikutus myös kehon meridiaaneihin eli energiakanaviin.

vihreä aventuriini rentouttaa lihaksistoa ja auttaa lievittämään kipua. Sen energia etenee vihreiden aaltojen tapaan. Kivien vaikutus tehostuu syvään hengittäessä. Näin kiven energia pääsee helpoiten yhteyteen kehon rytmisen järjestelmän kanssa, jonka keskuksia ovat sydän ja hengityselimistö.

Aventuriinin energia on läpitunkeva, puhdistava ja hiukan viileä. Se ei ime itseensä energiaa tai nosta alitajuisia tunteita tietoisuuteen malakiitin tavoin. Aventuriini vaikuttaa hellävaraisesti, hajotamalla kielteisiä tunteita tuomatta niitä tietoisuuten.

Kivi auttaa pääsemään irti vahingollisista ajatuksista ja tunteista, jotka synnyttävät ongelmia ja epätasapainoa kehossa. Sen kutsumus on huolehtia kehon hyvinvoinnista. Se sopii myös sydänkeskuksen puhdistamiseen yhdessä ruusukvartsin kanssa.

Aventuriini vahvistaa mielikuvitusta ja myönteistä elämänasennetta. Se tasapainoittaa ja auttaa tulemaan tutuksi omien voimavarojen kanssa. Kiven viileä vihreä rauhoittaa levottomuutta ja vaikuttaa hermostoon uudistavasti. Stressin, epäjärjestyksen ja kaaoksen aikana on hyvä kantaa mukanaan aventuriinia. Se on yleisparantaja, joka soveltuu värähtelyltään lähes kaikille ihmisille.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Keltainen aventuriini pyramidi 70-75 mmKeltainen aventuriini pyramidi 70-75 mm

P9. Keltainen aventuriini pyramidi 

Koko 70-75 mm

Hinta: 29.00 € + 5.90 € postitus

Keltainen Aventuriini: toimii suurena anti-inflammatorisena aineena, ja se voi helpottaa migreenin päänsärkyä, sinusongelmia ja pieniä allergioita.

Emotionaaliset energiaominaisuudet: Ihana, kun aktivoidaan ja tasapainotetaan Solar Plexus Chakran energiaa. Se voi auttaa sinua käyttämään valtaasi ja seisomaan vallassasi, jos olet antanut sen pois, ja se voi auttaa tasapainottamaan vallan kamppailuja, mikä tuo mukanaan helppouden ja virtauksen. Se on suuri kivi myötätuntoa ja surua varten. Käytä keltaista aventuriinia aktivoimaan ja tasapainottamaan Solar Plexus chakran energiaa. Aseta ja aseta se vatsaasi vatsan yläpuolelle, jossa tämä energia-keskus sijaitsee ja mietiskele tai vain rentoutu. Tätä kiveä voidaan käyttää myös sähkömagneettisen saastumisen vähentämiseen, imemiseen ja suojaamiseen niin, että se on lähellä elektroniikkaa. Keltaisen aventuriinin pitäminen auttaa myös tasapainottamaan Yin- ja Yang-energiaa. Yhdistetty Solar Plexus-chakraan, joka liittyy itsetuntoon ja sisäiseen valtaan.

Astrologiset merkit: Oinas.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tuote. P6  Lapis lazuli Pyramidi

Koko 70-75 mm

Hinta: 29.00 € + postitus 5.90€

 Chakrat: kurkku, kolmas silmä, kruunu

Horoskooppimerkki: Jousimies
Planeetta: Venus


Auttaa mm:
Objektiivisuuteen, selkeyteen, stressiin;itsetietoisuuteen, itseilmaisuun;ahdistukseen, naishormonaalisiin ongelmiin, menopaussiin, PMS-oireisiin, immuunipuolustukseen, unettomuuteen, kipuihin, migreeniin, masennukseen, hengityselimiin, ja hermostoon, kurkkuun, kurkunpäähän, kilpirauhaseen, sisäelimiin, luuytimeen, kateenkorvaan, kuulon huonontumiseen, vereen, huimaukseen, verenpaineeseen

Lapis lazuli on avain henkisyyden saavuttamiseen, auttaen vahvistamaan unia metafyysisiä ominaisuuksia. Lapis lazulissa on suunnatonta tyyneyttä ja se on suojaava. Se varoittaa psyykkisistä hyökkäyksistä ja lähettää hyökkäykset takaisin lähtöpaikkaansa. Ruumista, tunteita, mieltä ja henkeä tasapainottavana lapis lazuli tuo syvää itsetietoisuutta, sekä moniulotteista solujen paranemista. Se on voimakas ajatusten vahvistaja ja auttaa kohtaamaan totuuden, mikä ikinä se onkaan, sekä hyväksymään sen mukanaan tuoman opetuksen. Lapis lazuli auttaa ottamaan elämän omiin käsiin ja tuo kantajalleen rehellisyyttä, myötätuntoa ja oikeamielisyyttä. Lapis lazuli on yhdistävä kivi rakkauteen ja ystävyyteen. Se häivyttää marttyyriutta, julmuutta, kärsimystä, sekä itsensä fyysistä rankaisemista vääryyksien hyvittämiseksi.

Lapis lazuli on tietoisuutta avaava kivi. Se sopii erityisen hyvin otsachakralle ja kurkkuchakralle. Lapis lazulia kuvataan usein otsachakran kiveksi. Lapis lazuli on hyvän olon kivi vahvistaen henkisiä kykyjä sekä luontaisia lahjoja ja taitoja. Se tukee ilmaisunvapautta ja antaa viisautta. Vaikuttaa uniin niintä selventäen ja syventäen. Helpottaa unettomuutta ja antaa henkistä kestävyyttä. Auttaa selkeyttämään mieltä vieden pois mielen epäselvyyttä ja siitä usein seuraavia masennustiloja. Hoitaa parisuhdetta tasapainottamalla Jin- ja Jang -energioita. Erittäin hyvä kivi meditaation apuna.
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tuote P:8 Vuorikristalli

Koko 70-75mm 

Hinta 29.00 € + lähetyskulut 5,90 €

Uutuutena värjättyä vuorikristallia, vihreä, turkoosi ja kirkas punainen. 

 

Vuorikristalli on kivimaailman ehdoton yleisparantaja ja puhdistaja; se vahvistaa kaikkia voimia, joita ihmisessä tai paikassa on. Vuorikristalli luo ympärilleen  kirkkautta, puhtautta ja valoa, nostaa energiatasoa paikassa jossa on ja luovuttaa suojelevaa energiaa.

Kivi on hyvä suojelija matkalla, käsilaukussa, matkalaukussa tai autossa.

Vuorikristalli kuuntelee, vastaanottaa, säilyttää ja vahvistaa sydämen toiveet sekä toimii puhtaana ja selkeänä kanavana maailmankaikkeuteen.

 Vuorikristalli toimii myös puhdistajana, se virittäytyy ihmisen omalle värähtelytaajuudelle ja poistaa energiatukoksia kehosta. Kivi parantaa ja tasapainottaa kaikki chakrat sekä avaa kruunuchakraa. Vuorikristalli sekä lähettää että vastaanottaa energiaa. Vuoristokristallia voi käyttää kaikkien kivien kanssa, sillä se vahvistaa muiden kivien vaikutusta ja hoitavia ominaisuuksia.

Vuorikristalli selkeyttää ajatuksiamme ja opastaa meitä oman sisäisen viisautemme lähteelle.

Vuorikide toimii myös energeettisenä puhdistajana niin keholle kuin huonetiloissakin.  Kivi auttaa selkävaivoissa ja luo vakautta tasapainohäiriöistä kärsivälle.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tuote P7. Tiikerinsilmä pyramidi

Koko 70 -75 mm

Hinta: 29.00 € + postitus

Chakra: sakraalichakra

Horoskooppimerkki: Leijona, Oinas
Elementti: Tuli

Tiikerinsilmällä on hidas ja turvallinen värähtely. Tähän kiveen saattaa jäädä ”koukkuun” ja sitä huomaa kaipaavansa näköpiiriin. Tiikerinsilmä vahvistaa pyrkimyksiä, tuo rohkeutta ja auttaa väsymyksessä. Se on hyvä kivi lisäämään itseluottamusta. Tiikerinsilmä tuo tietoisuuteen omat motiivit ja paikan elämässä. Roomalaisten sotilaiden on sanottu kantaneen mukanaan tiikerinsilmää taisteluissa tuomaan suojelua.  Tätä kiveä käytetään edelleen tuomaan kantajalleen turvaa. Tiikerinsilmä yhdistää maa-, ja aurinkoenergiat korkeaksi värähtelyksi, joka vetää puoleensa henkistä energiaa maahan. Tämä kivi auttaa henkisiin ongelmiin ja häiriöihin; parantaa itsetuntoa, itsekritiikkiä ja tukahdutettua luomisvoimaa. Erityisen hyvä kivi pää pilvissä oleville, tai asioihin sitoutumattomille. Tiikerinsilmä ankkuroi muutosta, auttaa tunnistamaan omat kyvyt ja ylipääsemään omista vaillinaisuuksista. Se auttaa myös tunnistamaan muiden ihmisten tarpeita.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tuote P8  Seleniitti Pyramidi

Koko 70-75 mm

Hinta: 29.00 € + postitus 5.90 €

Seleniitti on saannut nimensä kreikankielestä tarkoittaen ”kuuta”, kuujumalattaren nimi oli Selene.

Seleniitti on rauhoittava ,erittäin korkeastivärähtelevä kivi. 
Seleniitin vaikutukset:
-puhdistaa auran sekä fyysisen  että eetterisen kehon 
-rauhoittaa (pidä kädessä tai chakroillasi )
-aktivoi kruunuchakraa 
-suojaa (kodissa, hoitohuoneella, toimistossa)
-meditointiin (auttaa luottamaan että kaikki syntyy Jumalallisessa rauhassa ja valossa)
- tuo universaalista valoa korkeimmilta taajuuksista fyysiseen kehoon, auttamaan transformatiiviseen muutokseen .

Seleniitti on korkeasti värähtelevä valoenergiaa välittävä kivi. Aktivoi kruunuchakraa. Pidettäessä kädessä tai otsalla rauhoittaa ja hiljentää ajatuksia. Kiveä käytettässä saa yhteyden korkeisiin energioihin ja kehittyy niiden kanssa työskentelyssä. Värähtelee samalla taajuudella enkelien kanssa. Tuo valoenergiaa keholle, mikä eidstää hyvinvointia ja kohottaa ajatuksia, auttaen raskaiden ajatuksien vähenemisessä mielestä ja tunteista.

 Minulla on kodissani , joka huoneessa pyramidi, näin ne muodostavat suojaavan kehän 

 • Orgon pyramidit virrattavat kauttaan energiaa/chi´tä/pranaa ja muuntavat sitä harmoniseksi.
 • Ne siis harmonisoivat ympäristönsä yleistä energiaverkostoa ja muuntavat mm.
  erilaisten säteilylähteiden (ydinvoimalat, gsm-mastot, langaton viestintä ja voimakkaat
  sähkölinjat) tuottaman epäharmonisen energian luonnolliseen harmoniseen muotoon
  ja näin siis tuottavat harmonista orgoonia/energiaa.
 • Orgoniittia voi käyttää ympäristön tai kodin ja minkä tahansa paikan tai ihmisen energiakentän ja luonnon yleisen energiaverkoston parantamiseen. 

Käytännön kokemuksia yksittäisten ihmisten mm orgon pyramidien

käytöstä joissain tapauksissa:

 • mm. sähköallergisuuden oireiden lakkaaminen, nopea toipuminen ´burn-out` -tilasta
  ja yleisen terveyden parantuminen.
 • yleinen ilmapiirin iloisuuden ja luovuuden lisääntyminen ja ihmissuhteisiin
  kasaantuneiden käsiteltävien asioiden purku ja harmonisoituminen.
 • huonekasvien huomattavasti nopeutunut kasvu.
 • jääkaappiin laitetun orgoniitin ansiosta ruokien pidentynyt säilyvyysaika.
 • tietoisuuden `herääminen´ ja kasvu, arvojen parantuminen ja yleinen valveutuminen.
 • sängyn vieressä tai alla orgoniittia pitäneiden ihmisten useat kertomukset todella
  syvistä ja elävistä unikokemuksista sekä paremmasta levosta.
 • yleinen herkistyminen energian ja sen laatuisuuksien aistimiselle.
 Orgon energia, Orgoniitti, Orgoniittipyramidi, orgoniitti pyramidi, orgoniitti  energia, orgoniitti tuotteet, minäolenmessut, rajatieto, hengen ja tiedon messut, Reiki, energia hoito, energiakivet, enkelihoito, kivet, kivien energia, kivienergia, pyramidit, pyramidi, enkeli, korukivet, vuorikristalli, ruusukvartsi, ametisti, musta turmaliini, lapialazuli, savukvartsi, rodoniitti, aventuriini, vihreä aventuriini, keltainen aventuriini, sateenkaarikuukivi, malakiitti, om mani, buddha, rannekoru, rannekorut, kaulakorut, enlekisiipi suojelus koru, parantavat kivet, parantavat esineet , hoitavat kivet, energia sauva , Intia , Tiibet , Tiibetiläiset tuotteet, korut, kristallit, chakra kivet , 7 chakraa , parantaja, parannus, enkeliparannus, enkelihoito, etähoito, Valo, Ilo , Rakkaus, silver violet flame, Saint-Germain, Violetti liekki, Enkelit, Enkeli, Suojelusenkeli, Arkkienkeli , energiaparannus.