UA-214201288-1
Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Luonnon korukivet, Äiti maan lahja ihmiskunnalle ....Tuotteet kotisi harmonisoimiseen, itsesi ja läheistesi hoitamiseen....

     Energiakivet 75mm pyramidien bioenergiakentän/ terveyskentän säde on 10m, eli suojakentän halkaisija 20m !          Käyttämällä pyramidia meditoinnissa, tai rakentamalla mandalan pyramidin ympärille, kasvatat kenttää       entisestään , Jättipyramidien säde 20m / kenttä 40 m. 

            Orgoniitti pyramidi perheeseen saapui uusia korukivilajeja, ilahduta läheistäsi henkisellä lahjalla ! 

         Toivotamme kaikille Valoa, Iloa ja Tähtipölyä  ! Nämä hämmästyttävät metafyysiset työkalut  voivat auttaa parantamaan                 elämääsi fyysisesti, emotionaalisesti ja hengellisesti 

                               TILAUKSIA voi jättää textiviestillä tai wattsupilla P: 046 5943127

                                      sähköpostilla: violethealer66@gmail.com 

                  HUOMIO !  Voit sopia käynnin paikan päällä , olethan etukäteen yhteydessä viestitse ajan sopimiseksi .

Rudraksha on ikivihreän , Elaeocarpus Ganitrus lehtipuun pyhänä pidetty siemen. Puu kasvaa Pohjois-Intiassa ja Nepalissa, myös Bhutan, Indonesia, Australia, Uuden Ginean saaret ja Havaiji ovat sen kasvupaikkoja.

Intiassa uskotaan, että parhaimmat siemenet löytyvät korkealta Himalajan rinteiltä, jossa alueen maaperä, ilmapiiri ja kosteus antavat puille ja niiden siemenille aivan erityisen voimallisia, mystisiä ja ainutlaatuisia vaikutuksia. Näitä siemeniä arvostetaan kuin puolijalokiviä.

Vanhojen myyttien mukaan puu ja sen siemenet ovat saaneet alkunsa Shiva jumaluuden itkiessä myötätunnon kyyneleitä ihmisiä kohtaan. Kyyneleet putosivat maahan, niistä kasvoi puu ja niinpä sen siementen uskotaan omaavan erityistä voimaa, joka parantaa, suojelee kantajaansa monenlaiselta pahalta ja sairauksilta, poistaa levottomuutta, tuo vakautta ja tasapainoa elämään epävarmoina aikoina. Se suojaa kantajansa omaa energiaa ja torjuu ikäänkuin kilpenä negatiivisia, ulkopuolisia energioita ja vaikutuksia. Levottomien ja paljon liikkeellä olevien ihmisten sanotaan hyötyvän erityisesti sen vaikutuksista.

Rudrakshan siementä ei saisi altistaa lämpimälle vedelle, joka voi pilata ja pehmentää sen rakennetta, mutta joskus kylmän veden virtaus hoitaa ja tehostaa sen energiaa. 

Rudraksha mala 108 helmeä , helmi 8mm    Hinta : 15 € + postitus  

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Valmistan pyynnöstä kaulakoruja, Orgoniitti koruja , rannekoruja, suojeluskoruja .....Kysy lisää :) 

Nämä korut on tehty shungiittirouheesta valamalla biopohjaiseen valuhartsiin.

Elämänkukka shungiitti riipusElämänkukka shungiitti riipus

Shungiitti helminauha. 45 tai 50 cm. Hinta alk; 25 €Shungiitti helminauha. 45 tai 50 cm. Hinta alk; 25 €

Shungiitti kaulakoru 50 mm

Elämänkukka kuviolla.

Musta mokkanauha 50 cm. 

Hinta: 19.00 € + 2,50 € kirjeposti

Elämänpuu shungiitti riipus Elämänpuu shungiitti riipus

Metatronin kuutio Metatronin kuutio

 Orgon energia, emf säteily, 5 g verkko, Orgoniitti, Orgoniittipyramidi, orgoniitti pyramidi, orgoniitti  energia, orgoniitti tuotteet, minäolenmessut, rajatieto, hengen ja tiedon messut, Reiki, energia hoito, energiakivet, enkelihoito, kivet, kivien energia, kivienergia, pyramidit, pyramidi, enkeli, korukivet, vuorikristalli, ruusukvartsi, ametisti, musta turmaliini, lapialazuli, savukvartsi, rodoniitti, aventuriini, vihreä aventuriini, keltainen aventuriini, sateenkaarikuukivi, malakiitti, om mani, buddha, rannekoru, rannekorut, kaulakorut, enlekisiipi suojelus koru, parantavat kivet, parantavat esineet , hoitavat kivet, energia sauva , Intia , Tiibet , Tiibetiläiset tuotteet, korut, kristallit, chakra kivet , 7 chakraa , parantaja, parannus, enkeliparannus, enkelihoito, etähoito, Valo, Ilo , Rakkaus, silver violet flame, Saint-Germain, Violetti liekki, Enkelit, Enkeli, Suojelusenkeli, Arkkienkeli , energiaparannus. Shungiitti, shungiitti terveyskivi, shungiitti rannekoru, shungiitti kaulakoru, Kivihelmet, kivikorut, kivihelminauhat.