Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Luonnon korukivet, Äiti maan lahja ihmiskunnalle ....Tuotteet kotisi harmonisoimiseen, itsesi ja läheistesi hoitamiseen....

  Uusia orgoniitti kaulakoruja tulossa ! Uusia 70 mm  Orgoniitti pyramideja matkalla, uusia kivilajeja, sininen kyaniitti, malakiitti, rodoniitti, pyriitti.....Jättipyramideja 

                Moikka siskot ja veljet !

                Tänä poikkeuksellisena aikana, toimitetaan orgoniitti pyramidit ilmaiseksi postin tai Mh kautta,                                               kun ostat 2 kpl 75 mm pyramidia, saat ne yhteishintaan 50 € (säästö 8€ + 5,90 € pakettikulut)

                           Uusia pyramideja on saapunut, käy kurkkaamassa valikoima, ja kysele lisää viestillä 046 5943127 !

Hoitavat rannekorut

Valmistan intuitiivisesti aidoista korukivistä rannekoruja, voisi siis sanoa, että kanavoin kunkin korun aikomuksen Enkelikunnilta ja Kosmisilta valonauttajilta. Koruja ei ole sarjatuotantona, ellei minua erikseen pyydetä sellaista valmistamaan. Jokainen koru on uniikki.

JALOKIVITERAPIAN PERUSAJATUS

Ikivanhojen kansanperinteiden mukaan kivillä ja kiteillä on psyykkistä energiaa, joka kanavoituna ihmiseen laajentaa henkistä tietoisuutta ja vahvistaa mieltä ja kehoa. Menneisyydessä jalokiviä käytettiin lääkkeinä ja onnea tuovina amuletteina. Jalokivien energiat kuitenkin muuttuvat ja kehittyvät aikojen kuluessa, ne ovat evoluution lakien alaisia kuten me ihmisetkin. Nykyaikana jalokivien tehtävä on toinen kuin esim. antiikin Kreikassa. Ne eivät sisällä merkillisiä taikavoimia, vaan ovat tietoisen mielen apuvälineitä, jotka auttavat meitä moninkertaistamaan oman mielemme ja kehomme parantavat voimavarat. Elämme maailmassa, jossa elämänvoiman virtaus ei ole enää itsestäänselvyys. Ekologinen epätasapaino murtaa luonnon elämänvoimaa ja uhkaa myös ihmisen energiaolemuksen terveyttä. Jalokivet ovat yksi keino lisätä olemukseemme parantavaa elämänvoimaa. Jos opimme keskittämään mielemme ja käyttämään ajatustemme voimaa yhdessä kivien kanssa, ne auttavat meitä puhdistamaan mielemme ja sydämemme, ja kasvamaan kohti täydempää ihmisyyttä. Kivien ja kiteiden valinta on intuitioon perustuvaa toimintaa; sanotaan että kivi valitsee kantajansa, kiven ja sinun energiat vetävät toisiaan puoleensa magneetin lailla. Kivien parantamisen lähtökohta on, että ihmisen jokainen solu värähtelee omalla taajuudellaan. Kun näissä luonnollisissa taajuuksissa ilmenee häiriöitä, elimistö ei tunnu olevan kunnossa. Kivien värähtely tapahtuu luonnon omalla parantavalla taajuudella, jonka käynnistää henkinen energia. Sinun oman voimakkaan tahdon käynnistämänä tämä parantava energia välittyy kiteen kautta lähteestä, jota usein sanotaan universaaliksi elämänvoimaksi.Tämä parannusvoima on elvyttävä, tasapainottava ja rauhoittava, ja sitä vahvistaa luonnon kiteiden ainutlaatuinen molekyylirakenne. Universaalin elämänvoiman avulla elimistön värähtelytaajuudet palautuvat hyvälle ja terveelle tasolle.

 Orgon energia, emf säteily, 5 g verkko, Orgoniitti, Orgoniittipyramidi, orgoniitti pyramidi, orgoniitti  energia, orgoniitti tuotteet, minäolenmessut, rajatieto, hengen ja tiedon messut, Reiki, energia hoito, energiakivet, enkelihoito, kivet, kivien energia, kivienergia, pyramidit, pyramidi, enkeli, korukivet, vuorikristalli, ruusukvartsi, ametisti, musta turmaliini, lapialazuli, savukvartsi, rodoniitti, aventuriini, vihreä aventuriini, keltainen aventuriini, sateenkaarikuukivi, malakiitti, om mani, buddha, rannekoru, rannekorut, kaulakorut, enlekisiipi suojelus koru, parantavat kivet, parantavat esineet , hoitavat kivet, energia sauva , Intia , Tiibet , Tiibetiläiset tuotteet, korut, kristallit, chakra kivet , 7 chakraa , parantaja, parannus, enkeliparannus, enkelihoito, etähoito, Valo, Ilo , Rakkaus, silver violet flame, Saint-Germain, Violetti liekki, Enkelit, Enkeli, Suojelusenkeli, Arkkienkeli , energiaparannus. Shungiitti, shungiitti terveyskivi, shungiitti rannekoru, shungiitti kaulakoru, Kivihelmet, kivikorut, kivihelminauhat.